Прекрасний салат з ковбаскою і грибами “Чобіток” стане незамінною прикрасою вашого новорічного столу!
Інгредієнти
сирі гриби – 300 гр. | |
цибуля – 2 шт. | |
картопля відварна – 4 шт. | |
яйця варені – 5 шт. | |
гранат – 1 шт. | |
майонез, сіль – за смаком | |
ковбаса – 300 гр. |
Салат швидко і просто готується, всі інгредієнти легкі та доступні.
Покроковий рецепт
Для приготування салату “Чобіток” нам знадобляться дуже прості продукти, а саме: ковбаса, картопля, гриби з цибулею і яйця. Для прикраси салат: яєчні білки і один гранат. Картоплю і яйця необхідно відварити й остудити.
Для початку потрібно порізати мело гриби і цибулю, обсмажити їх на сковороді на соняшниковій олії до повної готовності, так щоб від грибів випарувалася вся рідина.
Далі, нарізаємо кубиками картоплю, і пересипаємо його в тарілку. Гриби тим часом повинні охолонути.
Потім нарізами невеликими кубиками ковбасу, і додаємо до картоплі.
Тепер потрібно нарізати варені яйця, але білок з двох яєць слід залишити на прикрасу.
Яйця і гриби також висипаємо в загальну миску, додаємо сіль, майонез і все добре перемішуємо.
Дати салату трохи постояти, а тим часом натерти на дуже дрібну тертку білок двох яєць, і почистити гранат.
Далі беремо блюдо і починаємо викладати салат так, щоб він був схожий на новорічний чобіток, зверху робимо трохи більше від чобота, там прикрашаємо тертим білком, таким чином у нас виходить як би хутро на чоботі.
Далі посипаємо всю частину гранатом. Попередньо можна промазати чобіток акуратно майонезом, що гранат добре закріпився і не обсыпался.
Салат готовий до подачі на стіл. По можливості дати салату постояти, щоб всі інгредієнти просочилися майонезом, і обмінялися смаками.
Всім приємного апетиту і Щасливого Нового року!!!