Новорічний салат «Ю-Шен» по-китайськи

Новорічний салат «Ю-Шен» по-китайськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис відваріть до готовності і викладіть гіркою на середину блюда. На рис викладіть терту редьку. Зверху – скибочки червоної риби, красиво розкладені. Верхівку вінчає маринований імбир.

Тепер нам потрібно красиво подрібнити інші інгредієнти і викласти їх жменями на великому круглому блюді навколо “гірки” з риби.

Промийте червоний лук, почистіть, наріжте соломкою.

Обсмажте збиті яйця, щоб приготуйте нетолстый омлет, потім наріжте його скибочками.

Всі інші інгредієнти за необхідності промийте, салатні листя обсушіть, подрібніть продукти, які того потребують. Розкладіть всі жменями по колу тарілки.

Приготуйте соус. Змішайте всі інгредієнти для соусу і вилийте отриману суміш в соусник.

Подається салат до «розкладеному» жменями вигляді. Перед гостями перемішується і заправляється соусом.