Легкий овочевий салат з креветками та авокадо кукурудзою стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Інгредієнти
| Креветки – 500 г | |
| Спеції – для морепродуктів або за бажанням | |
| Вершкове масло – 1 столова ложка | |
| Пекінська капуста – 4-6 листочків | |
| Помідори – 3 шт. | |
| Салатний цибулю – 1/2 головки | |
| Огірок свіжий – 2-3 шт. | |
| Авокадо – 1 великий | |
| Лимон – 1 шт. | |
| Кукурудза – 200 г | |
| Часник – 2 Зубчики | |
| Оливкова олія – 3 ст. ложки | |
| Кінза – жменя (якщо немає, можна узяти петрушку) | |
| Чорний мелений перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Обладнаний овочевий салат з креветками та авокадо кукурудзою
Сторінка: 1 2
