Пропоную Вам ще один рецепт оладок з гарбуза на молоці. Оладки виходять дуже ніжні і смачні!
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
Гарбуз очистити від насіння і шкірки, натерти на дрібній тертці, перекласти в сковороду і додати молоко. Тушкувати на невеликому вогні до готовності гарбуза (10-15 хвилин). Масу перекласти в глибоку миску і остудити.
Яєчні білки відокремити від жовтків. Жовтки додати в гарбузову масу, додати цукор, сіль перемішати. Додати борошна, перемішати, щоб не було грудочок.
Ось що повинно вийти.
В окремому посуді збити білки в густу щільну піну. Додати білки в гарбузове тісто, дуже акуратно перемішати (НЕ збивати!).
Смажити оладки на невеликій кількості олії з обох сторін.
Приємного апетиту!