Оладки з гарбуза на молоці

Оладки з гарбуза на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную Вам ще один рецепт оладок з гарбуза на молоці. Оладки виходять дуже ніжні і смачні!

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Гарбуз очистити від насіння і шкірки, натерти на дрібній тертці, перекласти в сковороду і додати молоко. Тушкувати на невеликому вогні до готовності гарбуза (10-15 хвилин). Масу перекласти в глибоку миску і остудити.

Яєчні білки відокремити від жовтків. Жовтки додати в гарбузову масу, додати цукор, сіль перемішати. Додати борошна, перемішати, щоб не було грудочок.

Ось що повинно вийти.

В окремому посуді збити білки в густу щільну піну. Додати білки в гарбузове тісто, дуже акуратно перемішати (НЕ збивати!).

Смажити оладки на невеликій кількості олії з обох сторін.

Приємного апетиту!