Омлет буде трохи з кислим відтінком. Це і є невелика родзинка цього рецепта. Відмінний сніданок перед походом на роботу, щоб бути повним енергії і не голодним.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Кефір – 250 мл | |
Помідор – 1 шт. | |
Цибуля зелена – 3 шт. | |
Шинка (або куряча грудка) – 100 гр |
Ранок – страшне слово, що викликає у більшості людей страх і ненависть, особливо якщо після пробудження необхідно бігти по справах або на вулиці. В такі моменти, хочеться просто продовжити дивитися сновидіння, а не ця доросле життя. Але якщо уявити ідеальний ранок. Може, якщо все-таки ранок погане, виправити ранок з допомогою смачної страви? Хтось вирішить, що це неможливо, але як же помиляються люди. Насправді, все можна виправити смакотою і приємним напоєм.
Якщо трохи помріяти, а потім втілити це все в життя?
Приємне літній ранок. За вікном щебечуть птахи, а треба збиратись на роботу і щільно поїсти, щоб відчувати себе дуже добре. Після водних процедур прямуємо на кухню і починаємо готувати. Під промінчиками сонця, складається відчуття, що життя стала ідеальною. Лікарі радять, щоб вранці завжди снідати, адже для організму це дуже важливо. Правильний сніданок вранці – це запорука хорошого здоров’я.
Вранці потрібно добре харчуватися, щоб енергія залишалася надовго. Білок – це відмінний заряд енергії вранці і можливість довго не хотіти їсти, тому вранці завжди експерти радять, є білок. Він знаходиться в м’ясі, яйцях, сирі.
Відмінний початок ранку, якщо починати його з омлету. Звичайний омлет готується з молоком, але якщо трохи відійти від стандартів і приготувати з кефіром. Так, це буде схоже на млинці, але борошно у цей рецепт додавати не треба. Він і без неї буде смачним.
Покроковий рецепт
1. Спочатку овочі і нарізаємо їх невеликими скибочками. М’ясо (шинку або курку) намагаємося порізати тонкими шматочками, що б воно найкраще просмажене. Помідори краще нарізати скибочками більше, оскільки при смаженні, якщо будуть дуже тонкі, вони можуть розвалитися.
2. На розігріту сковорідку наливаємо ложку рослинної олії. Спочатку, кладемо смажити шинку. Воно прожарюється дещо довше, ніж овочі і зелень. Коду просмажене м’ясо, додаємо порізану зелену цибулю з помідорами.
3. Поки овочі і шинка підсмажуються на невеликому вогні. Беремо глибоку тарілку. Збиваємо туди яйця і кефір, і перемішуємо. Посолити і поперчити.
4. Коли все готове, додаємо на сковорідку яйця і чекаємо, поки шедевр приготування буде готовий.
5. Дуже смачний омлет з родзинкою у вигляді кислого відтінку. Відмінно підходять будь-які інші овочі. Можна додавати будь-яке інше м’ясо або перемішаний фарш. Тільки якщо буде фарш, то потрібно зліпити його у вигляді котлеток, щоб фарш не расползся по всьому омлету. Так воно і смачніше, і виглядає краще. Відмінний початок прекрасного ранку. Для прикраси підходить будь-яка зелень. А для гарніру, краще всього приготувати вівсянку, тому сніданок буде набагато корисніше, ніж зазвичай. Приємного апетиту.