Онигирадзу – суші-сендвіч з куркою

Онигирадзу – суші-сендвіч з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Філе ріжемо на шматочки, поливаємо його соєвим соусом. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії, кладемо філе, зменшуємо вогонь, смажимо до готовності з двох сторін. Поки готується м’ясо, рис промиваємо, ставимо в каструлі на вогонь. Варимо до готовності. Промиваємо трохи водою, через сито даємо стекти воді, остуджуємо.


На целофан кладемо лист норі, на нього не товстим шаром рис.



Викладаємо шматочками огірок, потім шматочки курки, мажемо майонезом.

Щільно згортаємо з допомогою пакета.



Пакет прибираємо, розрізаємо, насолоджуємося.