Картопля для нашого страви нарізаємо у формі кубиків. На сковороді прогріваємо потрібну порцію олії. Картопляну нарізку перекладаємо для обжарювання на сковороду.
Трохи дрібніші, ніж картоплю, нарізаємо баклажани (його можна не очищати). Також відправляємо нарізаний баклажан в сковороду.
А от наступні інгредієнти подрібнити так: моркву – на тертці, а лук наріжемо півкільцями. Овочеву нарізку переправляємо на сковороду.
З овочів у нас залишився ще болгарський перчик. Його на обробній дошці нарізаємо смужками. Відправляємо перчик до решти інгредієнтів.
Наступний компонент страви – опеньки. Нарізаємо шматочками. Перекладаємо також на сковороду. Перемішуємо, солимо, кидаємо щіпку перчика меленого.
Тушкуємо інгредієнти, періодично перемішуючи, до повної готовності.
Всім приємного апетиту!