Опеньки з баклажанами і овочами

Опеньки з баклажанами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля для нашого страви нарізаємо у формі кубиків. На сковороді прогріваємо потрібну порцію олії. Картопляну нарізку перекладаємо для обжарювання на сковороду.

Трохи дрібніші, ніж картоплю, нарізаємо баклажани (його можна не очищати). Також відправляємо нарізаний баклажан в сковороду.

А от наступні інгредієнти подрібнити так: моркву – на тертці, а лук наріжемо півкільцями. Овочеву нарізку переправляємо на сковороду.

З овочів у нас залишився ще болгарський перчик. Його на обробній дошці нарізаємо смужками. Відправляємо перчик до решти інгредієнтів.

Наступний компонент страви – опеньки. Нарізаємо шматочками. Перекладаємо також на сковороду. Перемішуємо, солимо, кидаємо щіпку перчика меленого.

Тушкуємо інгредієнти, періодично перемішуючи, до повної готовності.

Всім приємного апетиту!