Улюблені овочі поєднуються воєдино і тушкують на повільній температурі, щоб зберегти всі свої корисні властивості. Доступне блюдо для кожної господині.
Інгредієнти
Буряк – 2 шт | |
Морква – 1 шт | |
Кабачок – 1 шт | |
Червона квасоля – 150 гр | |
Картопля – 1 шт | |
Патисон – 1 шт | |
Помідори – 2-3 шт | |
Капуста – 1/4 качана |
Рагу зі свіжих сезонних овочів можна їсти і гарячим і холодним. Готувати можна з будь-яких овочів, які є у вас в холодильнику. У нашій сім’ї люблять з рагу з квасолею, червоним буряком, щоб вийшов насичений яскравий колір. Це вважається дієтичним легким стравою, тому вгамує голод в жарку пору року і наситить організм корисними мікроелементами.
Покроковий рецепт
Підготувати овочі: капусту, томати, кабачок, картоплю, моркву, патисон, буряки, варену квасолю.
Нашаткувати капусту тонкими смужками.
Томати порізати невеликими кубиками.
Подрібнити кабачок, патисон та картоплю в невеликі кубики.
Моркву і буряк також порізати на невеликі кубики.
Викладаємо всі овочі і квасолю в каструлю або чашу мультиварки. Наливаємо 1 склянку чистої холодної води.
Встановлюємо режим “Гасіння” на 1 годину. Овочі протомятся і стануть м’якими.
Страву можна подавати гарячим або в холодному вигляді.