Овочеве рагу

Овочеве рагу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Улюблені овочі поєднуються воєдино і тушкують на повільній температурі, щоб зберегти всі свої корисні властивості. Доступне блюдо для кожної господині.

Інгредієнти

Буряк – 2 шт
Морква – 1 шт
Кабачок – 1 шт
Червона квасоля – 150 гр
Картопля – 1 шт
Патисон – 1 шт
Помідори – 2-3 шт
Капуста – 1/4 качана

Як приготувати Овочеве рагу

Рагу зі свіжих сезонних овочів можна їсти і гарячим і холодним. Готувати можна з будь-яких овочів, які є у вас в холодильнику. У нашій сім’ї люблять з рагу з квасолею, червоним буряком, щоб вийшов насичений яскравий колір. Це вважається дієтичним легким стравою, тому вгамує голод в жарку пору року і наситить організм корисними мікроелементами.

Покроковий рецепт

Підготувати овочі: капусту, томати, кабачок, картоплю, моркву, патисон, буряки, варену квасолю.

Нашаткувати капусту тонкими смужками.

Томати порізати невеликими кубиками.

Подрібнити кабачок, патисон та картоплю в невеликі кубики.

Моркву і буряк також порізати на невеликі кубики.

Викладаємо всі овочі і квасолю в каструлю або чашу мультиварки. Наливаємо 1 склянку чистої холодної води.

Встановлюємо режим “Гасіння” на 1 годину. Овочі протомятся і стануть м’якими.

Страву можна подавати гарячим або в холодному вигляді.