Овочеве рагу з адигейський сиром

Овочеве рагу з адигейський сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рагу приготована за цим рецептом обожнюють мої домашні. Готую таке рагу дуже давно. Схема приготування запозичена з Індії. Індуси називають це блюдо “Сабджі”. Сабджі може готується з різних овочів і з різними приправами. Його можна зробити гострим, додавши червоний і чорний перець. Можна зробити солодким, додавши цукор. Можна залишити помірний смак, як в рецепті нижче. І вже точно таке рагу доведеться по душі в осінні врожайні дні.

В рецепті який тут запропоновано використовується адигейський сир, він чудово замінює м’ясо, і цей рецепт підійде навіть для суворих веганів.

Покроковий рецепт