Овочеве рагу з адигейський сиром

Овочеве рагу з адигейський сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Схема приготування запозичена з Індії. Індуси називають це блюдо “Сабджі”.

Інгредієнти

Морква – 2-3 шт.
адигейський сир – 150-200 гр.
Помідори – 3-5 шт.
Болгарський перець – 2-3 шт.
Капуста білокачанна – 400 гр.
Кріп – 1 пучок
Петрушка – 1 пучок
Сіль – 1 ч. л.
Рослинне масло – для обсмажування
Вода – 1 стакан
Куркума – 0.5 ч. л.
Коріандр – 0.5 ч. л. мелений
Зіра – 0,5 ч. л.

Як приготувати Овочеве рагу з адигейський сиром