У каструлі розігріти олію, в розігріте масло додати спеції – коріандр, зіру, куркуму. Спеції в олії мають смажитися близько 1-2 хвилин, не більше. Інакше вони пригорять.
Додати в каструлю з маслом і спеціями порізану кубиками моркву. Обсмажувати на помірному вогні близько 10 хв.
Додати в каструлю порізаний болгарський перець. Обсмажувати все разом близько 5 хв.
Нарізати білокачанну капусту не дуже крупно, але і не сильно дрібно. Додати в каструлю.
Налити воду в каструлю. для того що б капуста та інші овочі тушкувалися. Зменшити вогонь до мінімуму. Тушкувати близько 15 хвилин.
Порізати помідори і додати в каструлю. Томити все на повільному вогні близько 10 хвилин.
Адигейський сир порізати маленькими кубиками. Додати в каструлю. Ще близько 8 хвилин тушкувати на слабкому вогні. Якщо хочете ефект м’яса в рагу, обсмажте адигейський сир спочатку у великій кількості соняшникової олії на сковороді до золотої скоринки, потім закиньте в рагу. Це буде дуже смачно.
Додайте нарізану зелень. Посоліть. Подавати можна зі сметаною і зеленню. Можна додати до рагу при подачі варені рис або гречку. Приємного апетиту і будьте щасливі!