Перевага даного рецепта полягає в простоті його приготування, а також, незважаючи на те, що це блюдо з м’ясом, воно дуже швидко готується. На приготування даного рагу у вас піде 30 хвилин.
Інгредієнти
Свинячий фарш – 200 гр | |
Баклажан – 1 шт | |
Картопля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Часник – 2 зубчики | |
Аджика або томатна паста – 1 ст. л | |
Сіль, спеції, зелень – За смаком |
Рагу відноситься до страв французької кухні. Багато хто вважає, що рагу готується виключно з овочів, однак це не так. В рагу часто додають птицю, м’ясо і навіть рибне філе. У цьому рецепті ми будемо використовувати свинячий фарш.
Покроковий рецепт
Попередньо розморожений свинячий фарш викладаємо на сковорідку, солимо за смаком і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою 10 хвилин, час від часу помішуючи.
Поки смажиться фарш приступаємо до підготовки овочів.
Баклажани очищаємо від шкірки і ріжемо на кубики.
Цибулю, часник, картоплю і моркву також чистимо й нарізаємо.
До пережаренному фаршу додаємо цибулю і часник, далі додаємо аджику вона надає страві гостроту (для тих хто не любить гостре, або не може їсти, з-за проблем зі шлунком, можна замінити аджику на томатну пасту). Тушкуємо п’ять хвилин під кришкою.
Наступним дією відправляємо в сковороду баклажани, картоплю і моркву. Заливаємо в рагу пів склянки окропу, закриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. Тушкуємо рагу до готовності. В залежності від ваших уподобань можна додати в рагу приправу, спеції і зелень.
Ситне і смачне блюдо готове! Приємного апетиту!