Апетитне і ситне блюдо, основу якого складає свинина. М’ясо доповнено овочами і спеціями. Готувати просто – виходить ситно і смачно!

Інгредієнти
| Свинина (м’якоть) – 400 гр | |
| Масло рослинне – 40 мл | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Молодий Кабачок – 1 шт. | |
| Перець болгарський – 1 шт. | |
| Помідор – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Спеції – за смаком | |
| Кріп – за смаком |
Для того, щоб приготувати смачне рагу з овочів з шматочками свинини, нам потрібно не так багато часу. Крім свинини слід підготувати наступні овочі: моркву, ріпчасту цибулю, кабачок, помідори, болгарський перець. Не забудьте про спеції, використовуємо свої улюблені і відповідні до даної категорії страв – суміш мелених перчиком, паприку, часник сушений та інші. Готувати можна в сотейнику, глибокій сковороді, каструлі, підходящою за обсягом.
Покроковий рецепт

М’якоть свинини нарізаємо невеликими порційними шматочками. Розігріваємо рослинне масло, перекладаємо в нього нарізку з м’яса. Відразу солимо, приправляємо перцем. Іноді перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.

Паралельно почнемо подрібнювати овочі і доповідати їх до м’яса. Моркву нарізаємо у формі брусків. Ріпчасту цибулю подрібнюємо півкільцями. Перекладаємо нарізку до м’яса.

Наступні продукти для рагу – кабачок і болгарський перчик. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо його кубиками. А очищений від насіння перець подрібнюємо смужками. Відправляємо інгредієнти в каструлю.

Залишилося тільки додати помідор. Його ми натремо без шкірки. Інгредієнти приправляємо спеціями за смаком. Якщо є необхідність, досолює.
Тушкуємо овочеве рагу до повної готовності всіх інгредієнтів. У кінці складу страви доповнюємо порубаним кропом.

Овочеве рагу зі свининою готово. Приємного всім апетиту!
