Апетитне і ситне блюдо, основу якого складає свинина. М’ясо доповнено овочами і спеціями. Готувати просто – виходить ситно і смачно!
Інгредієнти
Свинина (м’якоть) – 400 гр | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Молодий Кабачок – 1 шт. | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Кріп – за смаком |
Для того, щоб приготувати смачне рагу з овочів з шматочками свинини, нам потрібно не так багато часу. Крім свинини слід підготувати наступні овочі: моркву, ріпчасту цибулю, кабачок, помідори, болгарський перець. Не забудьте про спеції, використовуємо свої улюблені і відповідні до даної категорії страв – суміш мелених перчиком, паприку, часник сушений та інші. Готувати можна в сотейнику, глибокій сковороді, каструлі, підходящою за обсягом.
Покроковий рецепт
М’якоть свинини нарізаємо невеликими порційними шматочками. Розігріваємо рослинне масло, перекладаємо в нього нарізку з м’яса. Відразу солимо, приправляємо перцем. Іноді перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.
Паралельно почнемо подрібнювати овочі і доповідати їх до м’яса. Моркву нарізаємо у формі брусків. Ріпчасту цибулю подрібнюємо півкільцями. Перекладаємо нарізку до м’яса.
Наступні продукти для рагу – кабачок і болгарський перчик. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо його кубиками. А очищений від насіння перець подрібнюємо смужками. Відправляємо інгредієнти в каструлю.
Залишилося тільки додати помідор. Його ми натремо без шкірки. Інгредієнти приправляємо спеціями за смаком. Якщо є необхідність, досолює.
Тушкуємо овочеве рагу до повної готовності всіх інгредієнтів. У кінці складу страви доповнюємо порубаним кропом.
Овочеве рагу зі свининою готово. Приємного всім апетиту!