Простий рецепт страви, яка може подаватися як в якості гарніру, так і в якості основного блюда.
Інгредієнти
Картопля – 6 шт | |
Баклажан – 1 | |
Капуста – 1/2 кг | |
Шампіньйони – 5 шт | |
Морква – 100 гр | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Часник – 1 зубчик | |
Болгарський перець – 1 | |
Томатна паста – 100 гр | |
Зелень, сіль, перець – За смаком | |
Томат – 1 шт |
Рецепт соковитого овочевого соте, який з дитинства люблять і діти і дорослі.
Покроковий рецепт
Готуємо овочі. Картоплю, капусту, баклажани, гриби можна будь-які (я взяла печериці), болгарський перець, морква, ріпчаста цибуля, томат, часник і зелень.
Картопля і баклажани чистимо і ріжемо невеликими кубиками, моркву натираємо на крупній тертці. Капусту дрібно шаткуємо, гриби ріжемо тонкими слайсами. Цибулю, болгарський перець і помідор дрібно дробимо.
Розігріваємо сотейник, завантажуємо капусту, печериці, моркву і болгарський перець. Додаємо рослинне масло, 2 хвилини обсмажуємо на сильному вогні.
Потім переводимо на повільний вогонь, висипаємо інші інгредієнти. Картопля, баклажани і помідори. Додаємо томатну пасту, солимо, перчимо, можна додати будь-які улюблені приправи. У моєму випадку – орегано. Перемішуємо і накриваємо кришкою, на 10 хвилин, періодично перемішуємо і стежимо за тим, що б картоплю і баклажани протушились і стали м’якими.
Як тільки овочі гарненько протушатся, знімаємо з вогню, і посипаємо зеленню і даємо постояти 10 хвилин. Готово! Можна подавати з м’ясом, або їсти самостійно. Приємного апетиту !