“Баклажани – гармошка”, запечені з помідорами та цибулею – ефектна закуска з овочів
Інгредієнти
Баклажани – 2 шт. | |
Помідори вершки – 4 шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Сіль – за смаком |
Дуже красива і смачна закуска, хоча, напевно, навіть основне блюдо з баклажанів, фаршированих помідорами та цибулею. Корисне, низькокалорійне і ефектне для подачі на стіл
Покроковий рецепт
1. Баклажани помити, розрізати так, щоб вийшло віяло. У розрізи втерти сіль.
2. Помідори і цибулю помити, нарізати кільцями.
3. Вкласти або можна сказати “нафарширувати” в розрізи баклажанів цибулю і помідори.
4. Скласти на змащений олією лист, накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Потім зняти фольгу і пекти фаршировані баклажани ще 15-20 хвилин.
5. Фаршировані баклажани подаємо на стіл гарячими. Приємного апетиту!