Овочевий суп на курячому бульйоні

Овочевий суп на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп – прекрасне блюдо до домашнього обіду.

Інгредієнти

картопля – 4 шт.
морква – 1 шт.
кабачок – 1 шт.
цвітна капуста – 100 гр
курка – 200 гр
сіль – за смаком

Як приготувати Овочевий суп на курячому бульйоні

У нашій родині суп – це основна страва. Рецепти цих страв існує величезна безліч. Сьогодні я вирішила приготувати овочевий суп на курячому бульйоні. Такий супчик я навіть даю дитині, як перший прикорм. Він виходить дуже легкий, але смачний. Малюк їсть з задоволенням. У приготуванні супу з кольорової капусти, кабачків і моркви я використовую всі натуральні домашні інгредієнти.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти для овочевого супу. Почистимо картоплю і моркву. Картопля наріжемо невеликими кубиками і поки приберемо в бік.

Морква також наріжемо кубиками і приберемо.

Кабачок подрібнюємо аналогічним способом, як і попередні продукти.

Цвітну капусту я використовую заморожену. Вона вже розібрана на суцвіття, з цього, я її більше не подрібнюю.

Приготуємо бульйон. Я не люблю готові бульйони з магазину, а волію робити його сама. І взагалі по можливості заміняю магазинні продукти домашніми. Курку заливаю водою і ставлю на вогонь. Курка у мене так само домашня, варитися вона більше часу, ніж магазинна. Проварюю близько години, зливаю воду, наливаю нову і знову варю. Роблю я це для того, щоб овочевий суп не був жирним, по цьому, першу воду зливаю. У готовий бульйон закладаю картоплю і моркву, готуємо ще 10-15 хвилин. Закладаємо кабачок і цвітну капусту, солимо, варимо 10 хвилин.

Суп з кабачків і цвітної капусти на курячому бульйоні готовий. Розливаємо його в порційні тарілки. Приємного апетиту!