Овочевий суп на сироватці

Овочевий суп на сироватці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп на сироватці

Інгредієнти

Сироватка – 1 л
Вода – 3 л
Картопля молода – 4 шт.
Морква молода – 1 шт.
Цибуля молодий – 1 шт.
Кабачок – 1 шт.
Капуста молода – 1/4 качана
Зелений горошок – 200 гр.
Сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Овочевий суп на сироватці

У тих, хто робить домашній сир дуже часто залишається сироватка. Я зазвичай її застосовую для випічки. Але оскільки прийшло літо і хочеться їсти менше солодкого, щоб до моря не набрати зайву вагу, я вирішила приготувати з неї легкий суп з літніми молодими овочами

Покроковий рецепт

1. Картопля, цибуля та морква помити, очистити. Картоплю нарізати кубиками, цибулю – четвертинками, моркву – кільцями.

2. Кабачок помити і нарізати півкільцями. Капусту помити, нашаткувати тонкими скибочками.

3. Зелений горошок вийняти з стручка.

4. В сироватку кинути картоплю, довести до кипіння і зняти піну. Кинути всі інші овочі. У мене сироватка вийшла дуже кисла. Тому я розвела її ще водою. Ви дивіться по своєму смаку, чи потрібно вам це. За смаком та бажанням додати сіль і спеції. Варити близько 40-45 хвилин.

5. Тепер можна подавати до столу. Приємного апетиту!