Овочевий курячий суп пюре з капусти з насиченим смаком.
Покроковий рецепт
Грудку очистити від шкіри і кісток, нарізати на шматочки, подрібнити в блендері до стану фаршу. Додати яйце, сіль, перець мелений за смаком, розмочений м’якушка хліба і рубану зелень. Збити ще раз на блендері до досягнення однорідного стану.
За допомогою 2-х чайних ложок сформувати галушки (овальні кульки). Опустити їх в киплячу солону воду на 5-7 хвилин, поварити, вийняти, скласти в глибоку миску Готові галушки накрити харчовою плівкою, щоб не обвітрилися, відкласти в сторону.
Морква, кольрабі, картопля, цибулю почистити, нарізати кубиками і кружечками.
Картоплю і кольрабі поставити варитися на слабкому вогні в підсоленій воді. Ріпчасту цибулю і моркву злегка обсмажити на рослинному маслі, додати нашатковану зелену цибулю. Обсмажувати ще 2 хвилини.
Коли зваряться картоплю і кольрабі, додати засмажку (морква з цибулею) і поварити ще 5 хвилин.
Зняти з вогню, трохи остудити, пюрировать за допомогою заглибного блендера. Додати вершки, перемішати. Спробувати суп пюре, при необхідності додати ще солі і спеції.
Овочевий суп пюре розлити по тарілках. В середину викласти галушки і заправити сметаною. Прикрасити зеленню. Приємного апетиту! (Галушок виходить дуже багато, тому інгредієнти для галушок можна сміливо брати навпіл. Я з решти галушок зробила страву – «Галушки у вершковому соусі»).