Овочевий суп з кабачків і квасолі

Овочевий суп з кабачків і квасолі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Велика кількість кабачків в цьому році привело мене до думки: «А чому б не зварити з них суп?» Кабачки, червона квасоля і зелень надають красивий колір супу. До того ж, для діток він буде дуже корисний. Посилити смакові властивості супу я вирішила за допомогою додавання в нього часничку і листя селери.

Час приготування супу з червоною квасолею і кабачка становить приблизно 30 – 40 хвилин, не рахуючи варіння самої квасолі. Квасолю можна відварити заздалегідь, для економії часу, попередньо замочивши його на 4 – 5 годин або на всю ніч. Якщо у вас зовсім немає часу для варіння квасолі, можна використовувати червону консервовану квасолю. Кількість інгредієнтів розрахована на 2-х літрову каструлю.

Покроковий рецепт