Овочевий суп з кабачків і квасолі

Овочевий суп з кабачків і квасолі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Червону квасолю замочити на кілька годин, потім відварити до готовності.

Кабачки нарізати невеликими кубиками. Почистити картоплю і нарізати кубиками того ж розміру, що і кабачки. Часник почистити, видалити серцевину, дрібненько посікти.

У каструлю з готовою червоною квасолею закинути порізану картоплю, влити бульйон і варити на слабкому вогні до готовності картоплі. Час варіння займе приблизно 15 хвилин після закипання.

Потім частина картоплі і квасолі розтовкти прямо у каструлі.

Якщо необхідно, долити в каструлю воду. Закинути кабачки. Рубаний часник обсмажити на олії до появи характерного запаху. Закинути обсмажений часник в суп (В принципі, якщо ви не любите аромат часнику, можна його і не смажити, а просто закинути в суп. У цьому випадку, рослинне масло додати в суп в кінці варіння). Суп з кабачків з квасолею за смаком посолити. Варити до м’якості кабачка.

Порубати листя селери, закинути в суп. (Можна використовувати петрушку, але селера додасть свій особливий аромат). Зняти суп з вогню. Розлити суп з червоної квасолі з кабачками по тарілках, подавати до столу з грінками або підсмаженими тостами. Приємного апетиту!