Суп з пшоном на яловичому бульйоні в мультиварці

Пшенный суп ситний і поживний!

Інгредієнти

Грудинка яловича – 1 шт
Вода – 4 літри
Картопля – 3 шт
Морква – 2 шт
Цибуля – 1 шт
Пшоно – 5 ст. л.
Сіль,перець,лавровий лист – за смаком
Яйце куряче – 1 шт
Зелень – За смаком
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Суп з пшоном на яловичому бульйоні в мультиварці

Суп з пшоном дуже легко готувати,але від цього він не стає менш смачним! Цей суп корисний,як дітям,так і дорослим!

Покроковий рецепт

Яловичу Грудинку миємо, заливаємо холодною водою, приблизно 4 літри, ставимо варити в мультиварку, на режим “яловичина”


Поки вариться м’ясо, готуємо овочі і пшоно.Картоплю, моркву, цибулю миємо й чистимо. Пшоно так само необхідно промити



Потім картоплю ріжемо на невеликі брусочки, моркву тремо на середній тертці,а цибулю дрібно нарізаємо


Підготовлену моркву і цибулю обсмажуємо на рослинній олії, на середньому вогні, до отримання золотистого кольору овочів

Через 40 хвилин, коли грудинка вже готова, викладаємо картоплю в бульйон і вмикаємо таймер на мультиварці на 10 хвилин

Через 10 хвилин, викладаємо в бульйон пшоно, солимо, перчимо бульйон і включаємо режим “суп”


Як тільки картопля і пшоно готові, слід розбити сире куряче яйце в миску, збовтати його виделкою і вилити в суп,ретельно помішуючи!
Варене м’ясо відбираємо від кісток і викладаємо в бульйон


Тепер можна викладати і нашу обжарку! Кладемо кілька лаврових листів, включаємо мультиварку на режим “смаження” варимо близько 2 хвилин і суп готовий!
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп-пюре з сочевиці