Паелья з куркою і зеленим горошком

Паелья з куркою і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо зі смаком “екзотичне блюдо із звичних для нас інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Шматочки м’яса птиці обсмажуємо на сковороді протягом 2-3 хвилин.

Дрібно порубаний лук і кубики з морквини закидаємо до курочку і продовжуємо обжарку 5 хвилин.

Висипаємо в сковороду рис і шафран, перемішуємо до тих пір, поки кожна рісинки не покриється маслом. Закидаємо помідори (нарізаємо побільше).

Вливаємо бульйон. Доводимо смак до бажаного за допомогою солі. Даємо закипіти. Повертаємо регулятор на плиті до мінімального полум’я вогню, опускаємо кришку на сковороду. Через 10 хвилин додаємо горошок (без рідини).

За 5 хвилин до закінчення готування додаємо часник. Рівномірно розподіляємо його, перемішавши з допомогою лопатки вміст сковороди. П’ять хвилин вимикаємо вогонь і на 15-20 хвилин забуваємо про нашу страву.

Викладаємо готову паелью в тарілочку, можна зі свіжими овочами.
Приємного апетиту!