Папороть з мясом по-корейськи (Косарича)

Папороть з мясом по-корейськи (Косарича) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


У мене папороть в такому брикеті, його потрібно промити і відварити до напівготовності. Папороть повинен залишитися хрустким, але не жорстким.

Наріжте м’ясо тонкою соломкою, цибулю півкільцями.


Обсмажте м’ясо і цибулю на розігрітій сковороді. У мене ніжна свинина, тому пішло на це всього 10 хвилин.

Потім кладемо папороть до м’яса і перемішуємо. Смажимо 5-10 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Моя сім’я любить більше хрусткий і пружний, тому я обсмажую хвилин 5. Ті, хто любить м’якше, можуть смажити довше.

Після того, як папороть приготувався, покладіть спеції за смаком. Я кладу сіль, мелений коріандр 1/2 чайної ложки і гострий червоний мелений перець 1/2 чайної ложки. Потім натисніть часник і перемішайте.

Блюдо готове, можна подавати як теплим, так і холодним.
Всім приємного апетиту! Отримуйте задоволення не тільки від їжі, але і від її приготування!