Інгредієнти
Авокадо – 1 шт. | |
Зелений горошок – 200 г (консервований) | |
М’ята – жменя листя | |
Лимонний сік половини лимона | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Паштет з зеленого горошку і авокадо з м’ятою
Страва на пісний стіл.
За бажанням можна додати болгарський перець або помідор, вийде не менш смачно.
Інгредієнти розраховані на 15-20 порцій.
Покроковий рецепт
Авокадо почистити від шкірки, видалити кісточку порізати шматками, закинути в чашу блендера. Додати зелений горошок, сіль, перець за смаком, закинути листя м’яти.
Додати сік лимона.
Пюрировать.
На крекер за допомогою кондитерського шприца (або ложкою) викласти пасту.
Прикрасити зеленню. Подавати до столу.
Приємного апетиту!