Паста під вершковим соусом з куркою і грибами

Паста під вершковим соусом з куркою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замість вершків ви можете використовувати сметану, а курку замінити свининою, але, звичайно, це буде вже зовсім інша страва.

Інгредієнти

Цибуля – 200 гр
Курка – 700 гр
Печериці – 400 гр
Вершки 20% – 200 мл
Рослинне масло – 2 ст. ложки
Сіль, перець – За смаком
Сир і зелень – За бажанням

Як приготувати Паста під вершковим соусом з куркою і грибами

Це ситне і швидке в приготуванні блюдо, наша родина дуже любить! Його можна готувати як на кожен день, так і для святкового столу. Вершковий соус ідеально поєднується з куркою і грибами. Вам будуть потрібні самі нехитрі інгредієнти, а результат обов’язково порадує вас і ваших близьких. Дуже сподіваюся, що цей рецепт вам сподобається!

Покроковий рецепт

Наріжте цибулю невеликими шматочками.

Курку (я використовую філе) ріжемо на середні шматочки.

Печериці чистимо і ріжемо тонкими пластинками. Сир тремо на дрібній тертці.

Як слід розігріваємо сковорідку. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Додаємо курку, смажимо до золотистого кольору близько 25 хвилин.

Кладемо гриби, смажимо, поки з них не піде вся вода, приблизно 10 хвилин. Солимо, додаємо спеції за смаком.

Заливаємо вершки, нагріваємо суміш до кипіння, потім на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин п’ять під кришкою. Перемішуємо і знімаємо з вогню.

Готуємо макарони в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Краще брати тверді сорти і варити до стану “Аль денте”, так виходить смачніше. Викладаємо їх на тарілку і додаємо соус. Для кращого смаку дуже рекомендую посипати сиром і посипати зеленню. Бажаю вам приємного апетиту!