Паста під вершковим соусом з куркою і грибами

Паста під вершковим соусом з куркою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наріжте цибулю невеликими шматочками.

Курку (я використовую філе) ріжемо на середні шматочки.

Печериці чистимо і ріжемо тонкими пластинками. Сир тремо на дрібній тертці.

Як слід розігріваємо сковорідку. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Додаємо курку, смажимо до золотистого кольору близько 25 хвилин.

Кладемо гриби, смажимо, поки з них не піде вся вода, приблизно 10 хвилин. Солимо, додаємо спеції за смаком.

Заливаємо вершки, нагріваємо суміш до кипіння, потім на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин п’ять під кришкою. Перемішуємо і знімаємо з вогню.

Готуємо макарони в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Краще брати тверді сорти і варити до стану “Аль денте”, так виходить смачніше. Викладаємо їх на тарілку і додаємо соус. Для кращого смаку дуже рекомендую посипати сиром і посипати зеленню. Бажаю вам приємного апетиту!