Наріжте цибулю невеликими шматочками.
Курку (я використовую філе) ріжемо на середні шматочки.
Печериці чистимо і ріжемо тонкими пластинками. Сир тремо на дрібній тертці.
Як слід розігріваємо сковорідку. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Додаємо курку, смажимо до золотистого кольору близько 25 хвилин.
Кладемо гриби, смажимо, поки з них не піде вся вода, приблизно 10 хвилин. Солимо, додаємо спеції за смаком.
Заливаємо вершки, нагріваємо суміш до кипіння, потім на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин п’ять під кришкою. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
Готуємо макарони в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Краще брати тверді сорти і варити до стану “Аль денте”, так виходить смачніше. Викладаємо їх на тарілку і додаємо соус. Для кращого смаку дуже рекомендую посипати сиром і посипати зеленню. Бажаю вам приємного апетиту!