Паста рігатоні з брокколі і фаршем індички

Паста рігатоні з брокколі і фаршем індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це чудове італійське блюдо можна готувати з будь-фігурної пасти, але найкраще для цього підійдуть макаронні вироби «рігатоні».

Інгредієнти

рігатоні паста – 400 г
капуста брокколі – 500 г
пармезан тертий – 50 г
ароматне масло оливкове – 2 ст. ложки
кам’яна тонкомолота сіль – за смаком
тертий часник – половина ч. ложки
салатний цибуля – одна головка
фарш індички – 300 г
свіжий розмарин – 2 чайні ложки
зелень будь – яка- 1 пучок

Як приготувати Паста рігатоні з брокколі і фаршем індички

Паста рігатоні чудово поєднується з фаршем індички і капустою брокколі.

Покроковий рецепт

У підготовлену велику сковорідку влити трохи олії. У сковороду додати тертий часник і салатний цибулю, нашатковану дуже тонко, все перемішати і обсмажувати ці інгредієнти приблизно одну хвилину.

Додати розмарин і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини або до ароматизації.

Тепер додати фарш індички. Смажити, помішуючи дерев’яною ложкою, щоб розбити фарш на шматочки. Розмір шматочків не важливий, як вам подобається. Обсмажувати 5-7 хвилин або до рум’яності фаршу.

Підготувати товстостінну каструлю, влити в неї відфільтровану воду, поставити на помірний вогонь.

Як тільки вода почне кипіти, насипати трохи солі, додати рігатоні, варити до стану al dente. В останні 5 хвилин варіння макаронів додайте брокколі, порізану на дрібні суцвіття.

Далі приготовлену пасту і брокколі відкинути на друшляк, підсушити і трохи остудити.

Перекласти в чисту каструлю, додати ароматне вміст сковорідки.

Гарненько перемішати пасту з фаршем індички і брокколі, додавши тертий пармезан.

Перед подаванням страву присипати порізаною зеленню, Потім подавати приготоване блюдо до столу. Приємного апетиту!