Це чудове італійське блюдо можна готувати з будь-фігурної пасти, але найкраще для цього підійдуть макаронні вироби «рігатоні».

Інгредієнти
| рігатоні паста – 400 г | |
| капуста брокколі – 500 г | |
| пармезан тертий – 50 г | |
| ароматне масло оливкове – 2 ст. ложки | |
| кам’яна тонкомолота сіль – за смаком | |
| тертий часник – половина ч. ложки | |
| салатний цибуля – одна головка | |
| фарш індички – 300 г | |
| свіжий розмарин – 2 чайні ложки | |
| зелень будь – яка- 1 пучок |
Паста рігатоні чудово поєднується з фаршем індички і капустою брокколі.
Покроковий рецепт
У підготовлену велику сковорідку влити трохи олії. У сковороду додати тертий часник і салатний цибулю, нашатковану дуже тонко, все перемішати і обсмажувати ці інгредієнти приблизно одну хвилину.
Додати розмарин і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини або до ароматизації.
Тепер додати фарш індички. Смажити, помішуючи дерев’яною ложкою, щоб розбити фарш на шматочки. Розмір шматочків не важливий, як вам подобається. Обсмажувати 5-7 хвилин або до рум’яності фаршу.
Підготувати товстостінну каструлю, влити в неї відфільтровану воду, поставити на помірний вогонь.
Як тільки вода почне кипіти, насипати трохи солі, додати рігатоні, варити до стану al dente. В останні 5 хвилин варіння макаронів додайте брокколі, порізану на дрібні суцвіття.
Далі приготовлену пасту і брокколі відкинути на друшляк, підсушити і трохи остудити.
Перекласти в чисту каструлю, додати ароматне вміст сковорідки.
Гарненько перемішати пасту з фаршем індички і брокколі, додавши тертий пармезан.
Перед подаванням страву присипати порізаною зеленню, Потім подавати приготоване блюдо до столу. Приємного апетиту!
