Паста, тушкована з помідорами і кабачками

Паста, тушкована з помідорами і кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Спагеті відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити.

2. Кабачки помити. Нарізати тонкими слайсами з допомогою овочерізки.


3. Помідори помити, перемолоти в пюре. У сковороду влити томатну пасту, трохи загасити. Потім додати кабачки, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.


4. Потім додати кабачки, всипати орегано, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.


5. По закінченню цього часу, в овочеву масу додати спагетті, добре перемішати і згасити ще 5 хвилин.


6. Пасту подати поки гаряча.