Ситно, смачно, корисно. Легко в приготуванні, мінімум витрат.
Інгредієнти
Макаронні вироби – 1 упаковка | |
Морква велика чи середня – 1 шт | |
Маленька цибулина – 1 шт | |
Свіжа зелень – пучок | |
Спеції – за смаком | |
Оливкова олія – 3-4 столові ложки |
Паста вийде насичена, смачна і яскрава, підійде як вегетаріанцям, так і тим, хто використовує цю страву в якості гарніру.
Покроковий рецепт
Беремо макарони будь-якої форми на ваш вибір, відварюємо їх як зазначено на упаковці.
Потім добре промиваємо зварені макарони під струменем холодної проточної води.
Беремо моркву. У мене вона середнього розміру, але можна взяти і більше, так як саме вона додасть яскравості готовому блюду. Нарізаємо її на невеликі шматочки. Цибулину беремо маленьку і дрібно її нашинковываем.
Наливаємо в нагріту сковороду оливкове масло, кладемо нарізані моркву і цибулю, обсмажуємо на середньому вогні, постійно перемішуючи до тих пір, поки овочі не стануть злегка зарумяненное.
Тим часом, поки овочі смажаться, свіжу зелень промиваємо та нарізаємо. Можна взяти будь-яку зелень на ваш смак. У мене були лук, кріп і петрушка.
Каструлю з промитими макаронами ставимо на повільний вогонь, додаємо спеції, сіль і перець за смаком. Коли макарони нагріються, висипаємо обсмажені цибулю і моркву. Все добре перемішуємо, не знімаючи з плити. Коли макарони з овочами вже добре нагрілися і починають присмажуватися, додаємо в них нарізану зелень, все ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і знімаємо з вогню.
Даємо готовому страві трохи настоятися. За бажанням можна посипати ще гарячі макарони сиром, додати будь-який соус, кетчуп або майонез. Можна використовувати як в якості гарніру, так і в якості основного блюда.
Приємного апетиту!