Паста Яскрава- гарнір

Паста Яскрава- гарнір – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситно, смачно, корисно. Легко в приготуванні, мінімум витрат.

Інгредієнти

Макаронні вироби – 1 упаковка
Морква велика чи середня – 1 шт
Маленька цибулина – 1 шт
Свіжа зелень – пучок
Спеції – за смаком
Оливкова олія – 3-4 столові ложки

Як приготувати Паста “Яскрава”- гарнір

Паста вийде насичена, смачна і яскрава, підійде як вегетаріанцям, так і тим, хто використовує цю страву в якості гарніру.

Покроковий рецепт

Беремо макарони будь-якої форми на ваш вибір, відварюємо їх як зазначено на упаковці.

Потім добре промиваємо зварені макарони під струменем холодної проточної води.

Беремо моркву. У мене вона середнього розміру, але можна взяти і більше, так як саме вона додасть яскравості готовому блюду. Нарізаємо її на невеликі шматочки. Цибулину беремо маленьку і дрібно її нашинковываем.

Наливаємо в нагріту сковороду оливкове масло, кладемо нарізані моркву і цибулю, обсмажуємо на середньому вогні, постійно перемішуючи до тих пір, поки овочі не стануть злегка зарумяненное.

Тим часом, поки овочі смажаться, свіжу зелень промиваємо та нарізаємо. Можна взяти будь-яку зелень на ваш смак. У мене були лук, кріп і петрушка.

Каструлю з промитими макаронами ставимо на повільний вогонь, додаємо спеції, сіль і перець за смаком. Коли макарони нагріються, висипаємо обсмажені цибулю і моркву. Все добре перемішуємо, не знімаючи з плити. Коли макарони з овочами вже добре нагрілися і починають присмажуватися, додаємо в них нарізану зелень, все ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і знімаємо з вогню.

Даємо готовому страві трохи настоятися. За бажанням можна посипати ще гарячі макарони сиром, додати будь-який соус, кетчуп або майонез. Можна використовувати як в якості гарніру, так і в якості основного блюда.
Приємного апетиту!