Багато років я готую пасту в цьому соусі. Для різноманітності можна додавати будь-які улюблені овочі.

Інгредієнти
| макаронних виробів, обов’язково з твердих сортів пшениці 3 – 400 грам | |
| замороженого зеленого горошку – 1 стакан | |
| Для соусу: | |
| вершкового маргарину або масла – 2 ст. ложки | |
| молока соєвого – 3/4 склянки | |
| борошна пшеничного – 1/4 склянки | |
| червоного місо – 1 ст. ложка | |
| томатної пасти – 1 ст. ложка | |
| кунжутною пасти тахін – 1 ст. ложка | |
| сир – за смаком | |
| лимонного соку – 1/2 ст. ложки |
Це не просто макарони з смачним соусом і горошком, а це робить смак страви значно краще і корисніше. Крім усього поліпшується зовнішній вигляд страви, воно стає більш барвистим, яскравим і насиченим, що суттєво впливає на процес травлення. Ну а соус містить червоне місо (соєву пасту), яка є джерелом B12 для суворих вегетаріанців.
Покроковий рецепт
Готуємо так:
1. Зваріть макаронні вироби з вказівкою на упаковці. Наприкінці варіння, хвилини за 3 до закінчення, покладіть заморожений горошок. Злийте воду.
2. Приготуйте соус, поки варяться макарони і горошок. У каструлі середнього розміру розтопіть маргарин на середньому вогні і додайте соєвого молока.
3. Далі, змішайте борошно, тахін, лимонний сік, томатну пасту місо. Доведіть всі компоненти соусу до кипіння. Зніміть з вогню.
4. Покладіть всі компоненти разом і перемішайте. Відразу розкладайте в тарілки на стіл, присипати тертим сиром (за бажанням). Приємного Вам апетиту!
