Паста чудово поєднується з креветками і вершковим соусом. Спробувавши це блюдо раз, ви захочете готувати його дуже часто.
Інгредієнти
очищені креветки – 300 гр | |
паста – 500 гр | |
вершки – 470 мл | |
помідори – 100 гр | |
зелень – за смаком | |
часник – 3 зубчики | |
сіль – щіпка | |
спеції – за смаком |
Італійська кухня на даний момент є дуже популярною, а саме популярна паста з різними наповнювачами. І це зрозуміло, адже разом з італійською кухнею можна відкрити безліч вишуканих смаків.
Покроковий рецепт
Часник промити і нарізати тонкими пластинками. Потім обсмажувати його на розпеченій сковороді близько хвилини. Поставити варитися пасту в окремій каструлі.
У часник викласти креветки і обсмажувати ще близько 15 хвилин постійно помішуючи. Потім накрити кришкою і томити на повільному вогні 5-7 хвилин.
Помідори і зелень промити і дрібно нарізати. Викласти їх в сковороду до креветок і залити вершками. Додати сіль і спеції за смаком. Довести до кипіння і, постійно помішуючи, прокип’ятити протягом 2 хвилин.
У сковороду викласти зварену пасту і протримати на середньому вогні ще 5 хвилин. Блюдо готове, приємного апетиту!