Паста з креветками у вершковому соусі – пальчики оближеш!

Паста з креветками у вершковому соусі – пальчики оближеш! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста чудово поєднується з креветками і вершковим соусом. Спробувавши це блюдо раз, ви захочете готувати його дуже часто.

Інгредієнти

очищені креветки – 300 гр
паста – 500 гр
вершки – 470 мл
помідори – 100 гр
зелень – за смаком
часник – 3 зубчики
сіль – щіпка
спеції – за смаком

Як приготувати Паста з креветками у вершковому соусі – пальчики оближеш!

Італійська кухня на даний момент є дуже популярною, а саме популярна паста з різними наповнювачами. І це зрозуміло, адже разом з італійською кухнею можна відкрити безліч вишуканих смаків.

Покроковий рецепт

Часник промити і нарізати тонкими пластинками. Потім обсмажувати його на розпеченій сковороді близько хвилини. Поставити варитися пасту в окремій каструлі.

У часник викласти креветки і обсмажувати ще близько 15 хвилин постійно помішуючи. Потім накрити кришкою і томити на повільному вогні 5-7 хвилин.

Помідори і зелень промити і дрібно нарізати. Викласти їх в сковороду до креветок і залити вершками. Додати сіль і спеції за смаком. Довести до кипіння і, постійно помішуючи, прокип’ятити протягом 2 хвилин.

У сковороду викласти зварену пасту і протримати на середньому вогні ще 5 хвилин. Блюдо готове, приємного апетиту!