Така страва прикрасить будь-який стіл, воно дуже корисне і низкокаллорийное.
Покроковий рецепт
Для початку дрібно нарізаємо часник і цибулю, потім на розігрітій сковороді потрібно розтопити масло і обсмажити в ньому цибулю з часником протягом 2-3 хвилин.
Далі миємо та очищаємо креветки (якщо королівські, то можна розрізати на половинки) і також обсмажуємо їх разом з попередніми інгредієнтами 2-3 хвилини.
Потім в сковороду вливаємо вершки, додаємо спеції і доводимо до кипіння. Як тільки скипає відразу закидаємо зелень і вимикаємо. Потім як зазначено на упаковці відварюємо спагетті і змішуємо їх з отриманим соусом. Приємного апетиту!