Райська їжа з незвичайним соусом для креветок!
Покроковий рецепт
Зварити Пасту відповідно до інструкції в злегка підсоленій воді. Готову пасту відкинути на друшляк і дати стекти зайвій воді.
Почистити і дуже дрібно порубати обидві салатні цибулини. Потім перекласти їх в каструлю з прогрітим оливковою олією, додати подрібнений чебрець, дрібно нарізаний часник і імбир.
Обсмажувати цибулю з іншими компонентами при регулярному помішуванні приблизно вісім хвилин.
Зменшити вогонь і смажити на слабкому вогні інгредієнти протягом десяти хвилин. Далі влити в каструлю апельсиновий соус, винний оцет. Продовжити процес гасіння до тих пір, поки об’єм рідини не зменшиться наполовину.
У кухоль наливають трохи води (1/3), розводимо в ній кукурудзяний крохмаль, додаємо мед. Приготовану суміш виливаємо в сковороду з підготовленим соусом.
Як тільки соус буде готовий, процідити його через найдрібніше сито. Після цього прогріти ще трохи масла в тій сковороді, де раніше готувався цибулю.
Почистити креветки, залишити в них хвостики, потім викласти ці морепродукти в сковорідку, присипати їх лимонним перцем і сіллю, обсмажувати хвилин десять.
Далі креветки приготовлені перекласти на блюдо з пастою. Полити морепродукт соусом, після чого посипати рубаним цибулею і подавати до столу.