Паста з лососем під соусом бешамель по-новому
Інгредієнти
Макарони соломка – 250 гр. | |
Молоко – 200 мл | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Лосось – 200 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Паста у вигляді соломки з лососем під соусом бешамель. Замість соломки можна взяти спагеті. Правда соус бешамель у нас буде не зовсім класичний. Спочатку я хотіла зробити саме його, але забула купити вершкове масло в магазині. І так ліньки було йти знову – тому вирішила, чому б не спробувати зробити такий соус на рослинному маслі. І у мене цілком непогано вийшло. Смак не відрізнити, і консистенція вийшла дивовижна – соус дуже добре обволік пасту і на смак вийшов ніжним і вершковим
Покроковий рецепт
1. Відварити пасту в підсоленій воді до готовності.
2. Філе лосося нарізати смужками і обсмажити на рослинному маслі.
3. Борошно обсмажити на рослинному маслі, що залишився від лосося. Потроху вливати молоко і кожен раз добре перемішайте, щоб не утворювалися грудки. Так влити все молоко і поварити, поки соус не стане густим.
4. З пасти злити рідину, додати соус і смажений лосось. Добре розмішати.
5. Відразу ж подати.