Паста з сардиной і сиром

Паста з сардиной і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидке і смачне блюдо складаються з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Паста – 500 г бажано з твердих сортів пшениці
Сардина – 300 г можна використовувати тунець
Сир – 200 г на ваш смак
Яйця – 2 шт курячі
Масло вершкове – 50 г
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Паста з сардиной і сиром

Паста з рибою – цікаве рішення для різноманітності обідів і вечерь. Чому саме сардина? Тому що в цій страві вона за смаком ідентична тунцу, але набагато дешевше.

Покроковий рецепт

Пасту я взяла типу “эличе” і сир моцарелла, але ви можете вибрати на свій смак. Зіпсувати це блюдо практично неможливо)

Кип’ятимо підсолену воду. Води потрібно в 3 рази більше ніж пасти. Всипаємо туди пасту і варимо на середньому вогні 8-10 хвилин. Хто любить м’якше – варити близько 15 хвилин.

Сардину мнемо виделкою. Я “сік” не зливала.

Сир тремо на тертці. Яйця збиваємо з сіллю і перцем і додаємо до сиру.

Зливаємо з пасти воду. Додаємо вершкове масло, сардину і сир з яйцем. Ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо постояти 5 хвилин.

Готово!)