Блюда з червоної риби завжди корисні. Спагетті з червоною рибою подається до столу з зеленню. А любителям сирів можна присипати ще і тертим сиром.
Інгредієнти
Паста – 150 г (спагеті) | |
Червона риба – 200 гр (філе сьомги) | |
Сік лимона – 2 столових ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Вершки – 200 мл (10-20 %) | |
Сир – 100 г (м’яких сортів) | |
Зелень – невеликий пучок |
Покроковий рецепт
Сьомгу порізати невеликими кубиками, посолити, поперчити, скропити соком лимона. Відкласти в сторону.
Вершки налити в сковороду нагріти, додати натертий на крупній тертці сир (у мене моцарела). Нагрівати (але не кип’ятити) соус до тих пір, поки сир не розплавиться. Потім вимкнути вогонь, відставити убік.
В окремій сковороді обсмажити до прозорості дрібно порізану цибулю.
Додати червону рибу, смажити, помішуючи, до готовності сьомги. У даному випадку слід пам’ятати, що сьомга готуватися швидко та її головне не пересушити! Нехай навіть вона в серединці шматочки злегка рожева, в процесі подальшого приготування риба дійде.
Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці до стану “аль денте”. Відкинути на друшляк і дати стекти воді.
Перекласти спагетті в сковороду з червоною рибою і цибулею. Залити вершковим соусом. Заправити свіжомеленим перцем і сіллю. Перемішати.
Додати січену зелень, знову перемішати. Приємного апетиту!