Паста, приготовлена з курячими ніжками і цукіні, є дуже поживним і корисним стравою.
Покроковий рецепт
Заздалегідь відварити майже до повної готовності пасту, як тільки вона звариться, пересипати її на друшляк і залишити хвилин на п’ять, щоб вона трохи підсохла, потім збризнути її невеликою кількістю масла і перемішати.
Змішати сіль, сушений майоран, подрібнений запашний перець і чебрець. Курячі ніжки натерти приготовленої сухою сумішшю.
Підготувати сковороду середнього розміру, налити на неї оливкова олія, розжарити масло. Обсмажити звичайним способом курячі ніжки з усіх боків.
Цукіні (або кабачки) нарізати кружечками середнього розміру. Обваляти кожен гурток овочу в борошні. Обсмажити на іншій сковороді на маслі з одного боку.
Як тільки цукіні підрум’яниться, перевернути колечка і смажити з іншого боку, присипавши овоч тертим сиром. Смажити не довго, близько 5 хвилин під закритою кришкою.
Підготувати велику плоску тарілку, викласти на неї спочатку пасту, потім цукіні. Зверху покласти курячі ніжки. Приємного апетиту!