Печені яблука з сирно-горіховою начинкою

Печені яблука з сирно-горіховою начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зима, хочеться закутатися в плед, випити гарячого чаю та з’їсти чогось смачненького. Але щоб навесні не жаліти і з плачем і жалем не дивитися на себе в дзеркало, пропоную смачний і корисний десерт. У складі тільки корисні продукти.

Варіантів приготування дуже багато, можна додавати інгредієнти і змінювати склад начинки.
В рецепті замість цукру використовуємо мед, не бійтеся його запікати, хоч у багатьох джерелах пишуть, що мед не можна піддавати великим температур і т. д. і т. п, але насправді це міф, його корисність не зменшується.

Покроковий рецепт