Печені яблука з сирно-горіховою начинкою

Печені яблука з сирно-горіховою начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука вимити, обсушити. Зрізати верхівку (капелюшок), очистити серединку, але дно повинно бути товстим близько 1 див. Яблука брала середнього розміру, щільної структури.

Для приготування начинки змішати сир, горіхи (нарізати), корицю та мед. Можна додати родзинки, чорнослив, фініки, абсолютно будь-які сухофрукти.


Нафарширувати яблука начинкою і закрити капелюшками. Помістити у форму і відправити в духовку при температурі 200 градусів на 30-40 хвилин.


Виймаємо з духовки і чекаємо коли охолонуть. Не залишайте в духовці після приготування навіть якщо вона вимкнена, процес приготування буде продовжуватися і яблука можуть перетворитися на кашу.
Приємного апетиту!