Печені яблука з сиром, медом і арахісом

Печені яблука з сиром, медом і арахісом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для корисного десерту – яблука вимити і очистити сиром арахіс.

Вийняти з кожного яблука серединку і викласти компонент у форму для запікання.

Наповнити кожне яблучко сирною масою. Можна приготувати таку будинку – з домашнього сиру, кураги і цукру, а можна купити готову в магазині.

Посипати десерт невеликою кількістю кориці за смаком.

Викласти сирну начинку шапочку з арахисовых ядер.

Рясно полити яблучний десерт медом. Відправити блюдо в духовку на півгодини.

Готові яблучка вийняти з духовки і трохи остудити.

Викласти десерт на тарілку і відразу ж подавати до столу. Приємного чаювання!