Печеня по-домашньому з яловичини

Печеня по-домашньому з яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Обсмажити м’ясо з цибулею в глибокій сковороді або казані.

2. Додаємо натерту на крупній тертці моркву і нарізану соломкою болгарський перець. Обсмажуємо всі інгредієнти хвилин 10.

3.Додаємо нарізану кубиками картоплю.

4. Після того,як обсмажили картоплю разом з м’ясом, додаємо 3 столові ложки томатної пасти. Обсмажуємо всі інгредієнти ще 5 хвилин.

5. Додаємо одну склянку кип’яченої води (щоб закривало картоплю з м’ясом). Додаємо сіль,перець,часник за смаком.Тушкуємо м’ясо під закритою кришкою ще 45 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!