Печеня по-домашньому з яловичиною

Печеня по-домашньому з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб приготувати смачну печеню по-домашньому з яловичиною, потрібно крім м’ясного інгредієнта підготувати картоплю, одну дрібну моркву, ріпчасту цибулю, олію і спеції. Рекомендуємо вам відразу очистити картоплю, моркву та цибулю.

Приготування печені має свої кулінарні секрети, які і роблять це блюдо таким апетитним і ситним. У запропонованому рецепті розповідається про них, тому реалізація печені з яловичиною не викличе труднощів.

Як вже було заявлено, готується наше смаження на сковороді, але підійде і сотейник. Крім посуду для готування жаркого слід підготувати обробну дошку, ножик, шумівку, миску, ложку для перемішування інгредієнтів на сковороді.

Покроковий рецепт