Ідеальне приготування як для повсякденного вечері, так і для святкового. Печеня з свинини в мультиварці відмінно прикрасить будь-який стіл і додасть йому якоїсь родзинки та пікантності.
Інгредієнти
Картопля – 5 шт | |
Свинина – 300 г | |
Цибуля – 1 шт | |
Морква – 2 шт | |
Солодкий перець – 1шт | |
Часник – 2-3 зубки | |
Томатна паста – 25 г | |
Соняшникова олія – Для смаження | |
Сіль – За смаком | |
Вода – Склянка |
Неймовірно смачний і простий у приготуванні вечеря для великої родини. Прості інгредієнти і мультиварка, в який ніщо не підгорить творять чудеса. Якщо Вам набридли стандартні сполучення картоплі і м’яса, тоді варто скористатися цим рецептом, щоб розбавити свої вечори різноманітністю їжі. Печеня зі свинини відмінно поєднується з будь-яким салатом або консервацією, а також дане блюдо можна використовувати окремо.
Покроковий рецепт
Для початку потрібно приготувати всі необхідні інгредієнти цієї страви.
Включаємо мультиварку в режим «смаження», ллємо трохи соняшникової олії, засипаємо цибулю, моркву порізану кубиками, бажано. І смажимо до напівготовності засмажку.
Далі додаємо м’ясо, порізане брусочками, добре перемішуємо і чекаємо, поки воно запечатается.
Після чого вимикаємо режим «смаження». Нарізаємо кубиками картоплю, перець і часник ріжемо довільно.
Додаємо до м’яса картопля, перець і часник, висипаємо томатну пасту, солимо і заливаємо водою. Вода не повинна покрити картопля, інакше вона не встигне випаруватися за час приготування. Добре перемішуємо, виставляємо режим «гасіння» на 60 хв. Закриваємо каструлю, але не забуваємо періодично помішувати. В кінці пробуємо на сіль. Приємного апетиту!