Печінка по-берлінськи

Печінка по-берлінськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Попередньо вымоченую у воді печінка, промиваємо і чистимо від прожилок. Ріжемо смужками.



Розігріваємо сковорідку з маслом і відправляємо печінка без кісток в борошні. Повинна добре прижариться з усіх боків, вогонь не зменшуємо. Готуємо не більше 5 хвилин. Додаємо спеції, перемішуємо і відкидаємо на тарілку.


Під час смаження печінки чистимо і ріжемо яблука і цибулю. Яблука півмісяцем, цибулю півкільцями.




У сковорідку в якій смажилася печінка викладаємо яблука і трохи протушиваем, в тому маслі в якому смажилася печінка. Повинні ввібрати її аромат і залишилися спеції, я додавала суміш перців і сухі трави. Хвилини 2-3 досить, не повинні разползтись, а залишитися твердими небагато. І відправляємо до печінки.
Після чого тіж дії проделыапем з цибулею. Він не повинен згоріти, тільки поміняти колір і бути напівсирим.

Всі інгредієнти на тарілці відправляємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини. І вуаля, страва готова. Можна вживати відразу як теплий салат або подати до гарніру.
Приємного апетиту!