Печінковий террін з морквою і картоплею

Печінковий террін з морквою і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Печінка замочити в молоці на 3-4 години, для того щоб з неї вийшла гіркота.

2. Дістати, промити від молока, очистити від плівок. Перемолоти на м’ясорубці.


3. Морква промити, очистити від шкірки і натерти на середній терці. Додати до печінки.

4. Додати яйця і розмішати.


5. Картоплю помити, очистити, натерти на середній тертці. Посолити і дати настоятися, щоб вийшов сік з картоплі. Віджати всю рідину з картоплі і додати в печінковий фарш. Ще раз все добре розмішати.


6. Форму для терріна змастити рослинним маслом і налити в неї печінковий тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

7. У террине залишився ледь вловимий смак печінки, а який гарний вийшов розріз!