Перська огірковий салат зі шпинатом

Перська огірковий салат зі шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий огірковий салат з морквою і шпинатом

Інгредієнти

огірки – 200 грам
морква – 50 грам
шпинат – 100 грам
сир Фета – 100 грам
оливкова олія – за смаком
спеції – за смаком

Як приготувати Перська огірковий салат зі шпинатом

Легкий салат з огірка стане чудовим початком дня. З’ївши порцію такого салату, ви збагатите організм необхідними вітамінами і мінералами. Для відтворення блюдо вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:
огірки – 200 грам;
морква – 50 грам;
шпинат – 100 грам;
сир Фета – 100 грам;
оливкова олія – за смаком;
спеції за смаком.

Покроковий рецепт

1. Огірки очистіть і наріжте тонко, як локшину. Для цього рекомендуємо використовувати спеціальний ніж для шинкування.

2. Моркву очистіть, і також наріжте, як і огірок.

3. Шпинат добре промийте і порвіть руками.

4. Сир Фета наріжте великим кубиком.

5. У салатник викладіть листя шпинату, огірок і моркву. Додайте сир і заправте оливковою олією.