Пікантна сирна закуска дуже до речі доведеться для домашнього застілля
Інгредієнти
Бринза – 250 грам | |
Сметана – 2 столових ложки | |
Вершкове масло – 2 столових ложки | |
Петрушка або кріп – 1 пучок | |
Часник – 2 зубчики | |
Солодкий перець – 300 грам 3 середніх перчика | |
Сіль – за смаком |
Проста в приготуванні, пікантна закуска з сирного сиру – бринзи і болгарського перцю. Можна нафарширувати сирною масою не лише болгарський перець, як у попередньому рецепті. Дуже смачно буде покласти масу з бринзи на нарізані кружечками помідори або намазати на підсушений в духовці або тостері хліб.
Покроковий рецепт
Підготуємо інгредієнти.
Перекласти бринзу в глибоку миску і розчавити її виделкою, щоб не залишилося грудочок.
Дрібно нарізаємо петрушку (або кріп). Я брала заморожену петрушку, в цьому салаті вона буде не гірше свіжою.
Петрушку кладемо до сиру.
Тиснемо часник на чеснокодавилке і кладемо до сиру.
Додаємо в сирну масу сметану і вершкове масло. Додаємо сіль за смаком.
Все добре перемішуємо.
Моєму перець. Зрізаємо верхівки і чистимо перець від насіння. Очищений перець обдати окропом.
Фаршируємо наші перці сирною масою і прибираємо в холодильник для охолодження.
Через 15-20 хвилин дістаємо фаршировані перці, нарізаємо кружальцями і подаємо.