Крильця моєму і готуємо всі інгредієнти для маринаду.
В глибоке блюдо викладаємо крильця. Солі, перчимо. Додаємо спеції за смаком. Часник пропускаємо через прес. Вичавлюємо лимон (нам потрібен тільки сік). Все перемішуємо.
Щоб крила краще просочилися маринадом, перекладемо їх у чистий целофановий пакет, витягнемо з нього повітря і щільно завяжем. Приберемо в холодильник мінімум на 4 години.
Через 4 години (можна і пізніше, гірше не буде) дістанемо крила з холодильника. Викладемо На деко пергаментний папір, зверху наші крильця. Полити їх маринадом і відправити в розігріту духовку до 180 градусів.
Запікаємо крила протягом 40 хвилин, періодично поливаючи їх рідиною з дека. Готовність страви визначаємо за рум’яної скоринки.
Подаємо крильця з гарніром, а можна і в якості закуски до пива.