Пікантні курячі крильця

Пікантні курячі крильця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крильця моєму і готуємо всі інгредієнти для маринаду.

В глибоке блюдо викладаємо крильця. Солі, перчимо. Додаємо спеції за смаком. Часник пропускаємо через прес. Вичавлюємо лимон (нам потрібен тільки сік). Все перемішуємо.

Щоб крила краще просочилися маринадом, перекладемо їх у чистий целофановий пакет, витягнемо з нього повітря і щільно завяжем. Приберемо в холодильник мінімум на 4 години.

Через 4 години (можна і пізніше, гірше не буде) дістанемо крила з холодильника. Викладемо На деко пергаментний папір, зверху наші крильця. Полити їх маринадом і відправити в розігріту духовку до 180 градусів.

Запікаємо крила протягом 40 хвилин, періодично поливаючи їх рідиною з дека. Готовність страви визначаємо за рум’яної скоринки.

Подаємо крильця з гарніром, а можна і в якості закуски до пива.