Пікантні мариновані кабачки в томатному соусі По – швидкому

Пікантні мариновані кабачки в томатному соусі По – швидкому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт порадує господинь швидкістю приготування, простотою і економічністю. Кабачки, приготовані таким способом, припадуть до смаку навіть тим, хто не любить цей чудо – овоч.

Покроковий рецепт

Помідори пюрировать в м’ясорубці або блендері, закип’ятити, додати подрібнені кабачки і перці, всипати сіль і цукор, влити олію з оцтовою кислотою і варити приблизно 40 хвилин.

Всипати у суміш натертий часник, чилі, перемішати і розлити по чистим баночках.

Кожну банку простерилізувати в окропі по 15 хвилин, після чого закрити кришками.

Дати закуски настоятися кілька днів і можна насолоджуватися її оригінальним пікантним смаком.