1. З борошна, рослинного масла і солі замісити туге тісто. Я роблю це в комбайні, але можна і вручну. Якщо тісто не міситься, додати небагато води.
2. Зелений горошок розморозити і відварити до готовності.
3. М’ясо свинини зварити або запекти і розірвати на шматочки. Можна взяти готову тушонку.
4. Форму для випічки змастити рослинним маслом. Розкачати тісто і викласти у форму так, щоб утворилися бортики.
5. У глибокій мисці змішати свинину, зелений горошок і 4 яйця. Посолити, поперчити. Добре розмішати, щоб яйця розподілилися по всій начинці.
Вилити начинку на тісто. Поставити форму з пирогом в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
7. Подавати кіш можна як гарячим, так і холодним. Він прекрасний у будь-якому вигляді.