Пиріг Кіш із зеленим горошком і свининою

Пиріг Кіш із зеленим горошком і свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. З борошна, рослинного масла і солі замісити туге тісто. Я роблю це в комбайні, але можна і вручну. Якщо тісто не міситься, додати небагато води.

2. Зелений горошок розморозити і відварити до готовності.

3. М’ясо свинини зварити або запекти і розірвати на шматочки. Можна взяти готову тушонку.

4. Форму для випічки змастити рослинним маслом. Розкачати тісто і викласти у форму так, щоб утворилися бортики.


5. У глибокій мисці змішати свинину, зелений горошок і 4 яйця. Посолити, поперчити. Добре розмішати, щоб яйця розподілилися по всій начинці.

Вилити начинку на тісто. Поставити форму з пирогом в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.


7. Подавати кіш можна як гарячим, так і холодним. Він прекрасний у будь-якому вигляді.